FAU

FAU lillehammer Steinerskole 2015-2016

Navn
Kasper Val Larsen 1. Klasse 99 88 49 44 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Jon Tølløfsrud hulberg 2. Klasse 95 96 26 37 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Rindal Kari 3. Klasse/ Leder 47 82 17 63 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Larsen, Ann-Kristin 4. Klasse/ Leder 47 37 58 86 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Svelle Semund 6. Klasse
98 87 17 25
  7. og 8. Klasse
 9. og 10. Klasse

Informasjon fra Steinerskolen foreldreforbund
Som forelder i steinerskolen er du medlem i Steinerskolenes foreldreforbund (Sff). Vi er en interesseorganisasjon som jobber for å få best mulig samarbeid mellom skole og hjem, til barnets beste. Vi mener et godt psykososialt miljø på skolen avhenger av godt samarbeid mellom foreldre og lærere.
Som medlem kan du bruke Sff på flere måter:
• Du kan ta kontakt med daglig leder for uforpliktende og konfidensielle samtaler rundt ditt barns skolehverdag. Daglig leder kan bistå deg med råd og veiledning i alle saker som angår foreldrerollen i skolen.

• Vi kan bidra med kurs og foredrag og materiell for foreldre og lærere i hva vi har erfart som viktig for å få et godt psykososialt miljø i klassen og ved skolen.
• Er du klassekontakt, sitter i foreldreforeningen eller er med i skolens styre?  Ta kontakt hvis du har spørsmål til rollen din eller organisering av foreldrearbeidet. Vi kan bistå med kurs, foredrag og materiell som kan være til hjelp i foreldrearbeidet ved skolen, for eksempel kurs i styrearbeid og møteledelse.
Foreldreforbundet jobber med alle slags saker som fremmer utviklingen og rollen til steinerskolene i Norge. Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/Steinerskolenes-foreldreforbund
Du finner mer informasjon om Sff på www.foreldrene.no (siden er under oppussing).
Vi ønsker alle elever, foreldre og lærere et godt skoleår!
Kontaktinfo til daglig leder:
Hilde Lengali, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf 97132313