Skolefritids

Skolefritidsordningen (SFO)

Fritidshjemmet er et tilbud til barn fra 1.- 4. klasse.

Åpningstider:
SFO følger skoleruta, men har i tillegg åpent på planleggingsdager, i høst- og vinterferie. SFO holder også åpent siste uke i juni, samt
hele august før skolestart.
På ordinære skoledager er åpningstiden fra 07.30 til 08.55 om morgenen og fra 13.00 – 16.30 om ettermiddagen.
Plandager og i ferieuker er åpningstiden fra 8.0016.30.

Innhold:

Vi ønsker at fritidshjemmet skal være et sted hvor barna skal føle seg trygge og der det i første rekke blir vernet om den frie lek. Etter endt skoledag kan barna trenge et ”frirom” til egenstyrt aktivitet. De voksne vil legge til rette for aktiviteter som spikking, baking, håndarbeid, årstidsaktiviteter med mer.

Leksehjelp:
Det tilbys leksehjelp innenfor SFO-tiden, men er et lovfestet tilbud til alle elever fra 1-4. klasse, uavhengig av om de har plass i SFO.
13:00 – 13:30: Utelek/-aktiviteter
13:30 – 14:00: Mat. Barna spiser medbragt niste.

Resten av tiden varieres mellom ute- og inne aktiviteter.

Priser:
Prisen beregnes som en årssum som fordeles på 10 månedlige innbetalinger f.o.m. august. Det gis ikke avkortning i månedsbetalingen selv om en ikke benytter SFO. i høst-vinter eller sommerferie.

Priser for skoleåret 2017 - 2018.

SFO priser pr. måned.

20% plass 1. dag. pr. uke. kr 460,-
  40% plass 2. dager. pr. uke. kr 920,-
  60% Plass 3. dager. pr uke. kr 1380,-
  80% Plass 4. dager. pr uke. kr 1840,-
100% plass 5. dager. pr uke. kr 2300,-

Det gis også anledning til å komme enkeltdager,
Men husk å gi beskjed på forhånd!

Dagsplass/ekstradager i skoletiden:

kr 150,- per dag for elever med fast plass, og kr 200,- uten fast plass.

Ekstradager i skolens ferier:

kr 200,- per dag for elever med fast plass, og kr 200, -uten fast plass.

Søskenmoderasjon er halv pris på søsken
(full pris på den som har flest dager og halv pris på den som her færrest dager)
Oppsigelsestid er 1 måneder i henhold til vårt reglement. (Gjelder fra den 01. pr måned).
( Eks. sier du opp den 13. mars, vil oppsigelsen gjelde fra 01. mai).

Huskeliste - foreldre må huske på:

• Gi beskjed (pr. tlf/svarer: 95 24 09 71) dersom barnet skal hjem på et annet tidspunkt, eller på en annen måte enn det som er vanlig.
  • Sende med barnet godt med klær, regntøy ved behov, et ekstra skift, innesko og en egen nistepakke til fritidshjemmet.