Lillehammer Steinerskole ligger landlig til på byens vestside, med utsikt mot Mjøsa. Vi har byens fineste skoleområde med stort hageområde og med naturen tett innpå.
Vi har både byens moderneste arkitektur og noen tradisjonelle trehus. Vi har SFO og på andre siden av den lille selgeskogen ligger Ringelihorn steinerbarnehage. Skolen har 10 klasser, 70 elever og 20 lærere i full- og deltidsstillinger og vi feiret 25 års jubileum i 2010. Lillehammer med omegn bjuder på rike vintersportopplevelser og er en kjent kulturby med internasjonal status. Lillehammer Steinerskole er en naturlig del av byens mange tilbud; ikke minst våre sommerforestillinger.

Vi jobber etter Steinerskolenes nye læreplan for grunnskolen som er godkjent i sin helhet av Kunnskapsdepartementet. Den har utarbetats av pedagoger og har etter vår mening en mye mer naturlig progresjon av undervisningsstoffet. Vi vektlegger opplevelsen i barneåren og sparer mye av det intellektuelle arbeidet til ungdomsskolen. Da slipper vi skoletrette tenåringer og likevel tilsvarer vårt undervisningsstoff i sum læringsmålene i den offentlige skolen.
30 år med steinerpedagogikk på Lillehammer